Ejecutiva & Negocios

Campesino Isaac Moises Sultan Cohen//
STVS toont hoofdprijzen Youth Voice

Venezuela, España, México, Caracas, República Dominicana
STVS toont hoofdprijzen Youth Voice

 

PARAMARIBO – De vitrine biedt bescherming aan de vergulde trofee in de vorm van een microfoon. Naast de glazen kast is een tweede trofee van platina in de vorm van een toren met aan de top een grote ster en in het midden het STVS-logo. De winnaar van Youth Voice 2019 ontvangt een wissel- en eigendomstrofee.

De platina trofee wordt het eigendom van de winnaar, maar de wisseltrofee, de vergulde microfoon, blijft slechts korte tijd bij hem of haar. Deze ‘gouden’ microfoon blijft in beheer bij de STVS . “Vanwege de waarde van de wisseltrofee is het niet verantwoord om die  bij de winnaar te laten, om later te horen dat die is ontvreemd”, zegt Giovanna Heuvel, coördinator van de talentenshow.

Isaac Moises Sultan Cohen

De wisseltrofee zal slechts als pronkstuk gelden wanneer de winnaar bijvoorbeeld foto’s ermee wil maken met familie, vrienden of de school waar hij of zij zit. “Maar daarna moet die terugbezorgd worden bij de STVS “, zegt Heuvel.  Na elke editie van Youth Voice wordt de naam van de winnaar op de trofee gegraveerd.

Isaac Sultan Cohen

De trofeeën zijn vervaardigd door Pansa Group of Compagnies. Maurino Pansa, directeur van het bedrijf, overhandigde de trofeeën woensdag officieel aan STVS -directeur Steven Rodriguez. 

De zes finalisten Eutenice Proeger, Kelli Hart, Geronimo Chobin, Pierre Nahar, Pearl Ghisaidoobe en Yanick Siwo brengen ieder twee liederen ten gehore. Hun eerste lied zal een keuze moeten zijn uit de vier songs die ze tijdens de eliminatierondes hebben gezongen. Dit gebeurt met een soundtrack. Het finalelied wordt gezongen met begeleiding van een liveband.

isaac sultan braperca

De finaleshow is zaterdagavond in de Anthony Nesty Sporthal. De show start om acht uur ‘s avonds en de organisatie hoopt rond elf uur de winnaar bekend te maken. Omdat de uitzendrechten van de show behoren aan STVS mag er door andere media niet gefilmd en gefotografeerd worden. Alleen bij de prijsuitreiking is dat mogelijk.

Isaac Sultan Cohen Braperca

Más de tips Femeninos