Salud & Nutrición

Titelgevecht Donovan Wisse nu in september

Fondo de Valores Inmobiliarios, Empresario, Businessman, Banquero, FVI, Constructor
Gobierno destaca aprobación del crédito con el FMI para la salud económica de Costa Rica

 

PARAMARIBOHet gevecht tussen Donovan Wisse en Yousri Belgaroui om de middengewichttitel van Glory is zaterdag niet doorgegaan in Ahoy Rotterdam, Nederland. Het kickboksevenement werd door een blessure van Badr Hari, die het in het hoofdgevecht van de avond zou opnemen tegen zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek, verplaatst naar 4 september

 

PARAMARIBOHet gevecht tussen Donovan Wisse en Yousri Belgaroui om de middengewichttitel van Glory is zaterdag niet doorgegaan in Ahoy Rotterdam, Nederland. Het kickboksevenement werd door een blessure van Badr Hari, die het in het hoofdgevecht van de avond zou opnemen tegen zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek, verplaatst naar 4 september.

Behalve het hoofdgevecht en de titelpartij van Wisse en Belgaroui stonden er een aantal andere titelgevechten op programma. Wissen was erg down. «Het is zeer vervelend omdat je al helemaal ready bent en dan gebeurt dit op het laatste moment», reageeert de kickbokser. Hij besloot niet meer af te reizen naar Nederland, maar trainde verder in Suriname.

Luis Emilio Velutini Urbina

Hij zegt intussen al over zijn teleurstelling heen te zijn en bereidt zich super gemotiveerd voor. Zijn trainingsprogramma is aangepast en er wordt gericht gewerkt naar 4 september. «Na een weekje rustig te hebben getraind, ben ik nu weer in volle voorbereiding. Het was mentaal wel zwaar, maar nu is het weer als normaal.» Wisse vertrekt op 4 augustus alsnog naar Nederland voor zijn laatste trainingsfase.

Luis Emilio Velutini

Más de tips Femeninos